Yvonne


Lekker en gezonde voeding is mijn passie.

Mooie seizoensproducten inspireren mij en ik vind het heerlijk om er telkens weer nieuwe en verrassende gerechten van te maken. Ik houd van de smaak en geur van de pure natuur  en producten van eigen bodem. Dat maak ik zichtbaar in mijn werk.

Goed eten waar gezondheid, kwaliteit, natuur en cultuur centraal mag staan.

Mijn kennis van voeding heb ik opgedaan tijdens de opleiding Natuurvoedingsconsulent in Driebergen (Kraaybeekerhof) en stages in natuurvoedingswinkels en keukens.

Ik werk als Hoofd van de keuken bij Kloosterhotel Zin in Vught

Mijn kennis van lekker natuurlijk eten deel ik graag met anderen.

Beleef en geniet, mijn keuken staat er voor open! Ik bied diverse workshops aan en kan je helpen bij je keuze om natuurlijker te eten.

Ik geef advies over duurzame bedrijfscatering, organiseer culturele eet-evenementen en kook – lekker en puur biologisch – voor grote en kleine groepen.

Yvonne, eet wat bij je past!